Si do ta financoni veturen tuaj te re? Me kredi apo Leasing?

Avantazhet dhe disavantazhet e lizingut dhe kredisë për makinë në një shikim të vetëm.

Si për gjithçka në jetë, ka dy anë të medalës për kredi të makinave dhe lizing. Vendosni se çfarë ju përshtatet më shumë.

 • Auto Kredi

  • Ju jeni pronar i automjetit që nga fillimi
  • Në përgjithësi, më lirë se lizingu
  • Lejohet ta shitni në rast të problemeve financiare
  • Nuk ka detyrim ndaj sigurimit të shtrenjtë «Full-Kasko»
  • Norma më të larta interesi, pasi asnjë shumë parash nuk depozitohet paraprakisht
 • Lizingu

  • Ndryshimi i shpeshtë për makinë të re
  • Ratë e ulët mujore
  • Shitja e makinës nuk është e mundur
  • Sigurimi «Full - Kasko» i obliguar
  • Kosto shtesë nëse tejkalohet limiti i KM
  • Shërbimi duhet të jetë në garazhe të markës
  • Kostot shtesë në përfundim të parakohshëm

Kredi për veturë, apliko tani!

CHF 1 000
6 mesi

Coronavirus – cosa significa questo per il vostro credito? Assicuri in un secondo momento se stesso e i suoi cari contro il rischio di insolvenza. Scopri di più ora!


Indicatore Rata mensile*

dal 4,9%
179.10

Di cui per protezione del credito: 10.10

al 9,9%
181.55

Di cui per protezione del credito: 10.25

Tutti i dati in CHF

* Saremo in grado di comunicare l’interesse esatto e quindi le spese effettive solo sulla base dei dati forniti

Kredia për veturë është pronë, lizingu është përfitim

Financoni blerjen e makinës tuaj duke marrë një kredi për veturë, sepse atëherë automjeti ju takon juve. Ju vendosni nëse e shisni, kur e shisni, poashtu dhe si e siguroni atë. Shtë e ndryshme kur jepet me qira. Nëse jepni me qira një makinë, është përgjegjësia e qiradhënësit. Ju mund ta përdorni atë. Ju paguani qiradhënësin një këst mujor. Nëse qiraja përfundon, ju mund të merrni makinën ose ta ktheni atë dhe të lidhni një kontratë për një automjet të ri.

A eshte Lizingu nje alternative e lire e posedimit te nje veture?

Jo. Me lizing, ju paguani shuma të vogla mujore, por automjeti nuk eshte nen pronesine juaj. Ju vetëm mund ta përdorni atë. Kur lizing te përfundojë, ju mund ta ktheni makinën ose ta paguani pjesën e mbetur dhe vetëm at’herë, ju jeni pronar I saj. Tregtarët e makinave janë gjithashtu motivues të klientëve me buxhet të ulët për të marrë makinë me lizing. Mbani mend, Në kontratë lizingu, përfshihen shumë kosto që mund të shmangën me një kredi për veturë, siç është edhe sigurimi i shtrenjtë i obligueshëm ose servisimi i makinës vetëm në garazhe të markës - të dyja këto duhet të jenë për qiramarrësit.